Regler

Regler


Umiddelbart efter at lejer og udlejer er blevet enige om lejemålet, bliver en lejekontrakt udfærdiget, og lejer og udlejer hæfter ved sin underskrift for lejemålet.

Lejer og udlejer besigtiger i fællesskab lejemålet, og der laves en indflytningsrapport. Samme dag som indflytningsrapporten laves, betaler lejer indskuddet for lejemålet, og nøglerne udleveres af udlejer.

På dagen for overtagelsen af lejemålet, udleverer udlejer til lejer en mangelliste. Lejer har herefter 14 dage til, at udfylde mangellisten ved eventuelle fejl og mangler ved lejemålet, og udlejer vil herefter udbedre eventuelle fejl og mangler.

Ved fraflytning af lejemålet foretages igen en fælles besigtigelse af lejemålet, og der bliver på udflytningsrapporten noteret fejl og mangler, som lejer hæfter for.

Indenfor 4 uger bliver restbeløbet af indskuddet betalt af udlejer, og sendt pr. check.

Efter 2 år ydes der en rabat på 5 % pr. påbegyndt år, dog højest 50 % ved fraflytning af lejemålet, som udlejer tillægger checken når restbeløbet af indskuddet bliver sendt pr. check. Fraflytter man indenfor 2 år er der ingen rabat ved fraflytning. Der gives ingen rabat ved tegn på misligholdelse eller hærværk.

Indflytningsrapport I indflytningsrapporten noteres hvor mange nøgler der udleveres. Der aflæses elmåler og eventuelt vandmåler. Der bliver noteret fejl og mangler , så lejeren ikke hæfter for disse ved fraflytningen. Der bliver noteret telefonnummer på lejeren.

Mangelliste
Dette er et skema som udleveres til lejer ved indflytningen, hvor lejer har 14 dage til at gennemgå lejligheden for fejl og mangler, hvorefter den sendes med posten til Kronebo boligudlejning. Er der ikke urimelige tiltag ved denne, lægges den sammen med lejers lejekontrakt. Er skemaet ikke afleveret efter 14 dage, betragtes lejemålet som accepteret ved indflytningen.

Fraflytningsrapport
Fraflytningsrapporten er et skema, som bliver udfyldt af udlejer i et tæt samarbejde med lejer. Der bliver noteret fejl og mangler, optalt nøgler, aflæst forbrugsmålere, noteret ny adresse hvortil opgørelsen skal sendes. Udflytningsrapporten er et krav om det der skal laves.

Varmeopgørelse
Varmeåret kører fra Januar til Januar. Kronebo Boligudlejning aflæser hovedmålere ca. midt i December, og indgiver aflæsningerne til Ikast værkerne, hvorefter Ikast værkerne opgør regnskaber for hele ejendommen. Techem aflæser alle målere i alle lejemål omkring 1. Januar. Dette foregår udenfor lejlighederne, da målerne er computerstyrede af Techem. Kronebo boligudlejning indgiver til Techem det beløb som ejendommen er opgjort til, og ligeledes de datoer hvor lejer har beboet lejemålet.Techem returnerer efterfølgende opgørelserne på de enkelte lejemål, hvorefter Kronebo boligudlejning til sidst sender opgørelsen til det enkelte lejemål. Dette vil ske omkring marts måned

Opsigelser
Opsigelser foregår ved at man skriftligt opsiger lejemålet med lejers underskrift. Opsigelsen træder i kraft den første hverdag i den efterfølgende måned, hvorefter lejemålet skal være fraflyttet senest 2½ måned efter.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 16:17

Hej. Har i en 2-3 værelses lejlighed med husdyr tilladt, til omkring de 5000?😊

...
20.02 | 12:21

hej kronebo:jeg er måske interreseret i Nørregade 51, hvor mange værelser er der og hvad er huslejen vil meget gerne høre fra jer.

...
29.12 | 13:05

Hej
Har du en ledig bolig i Ikast til 3 Pers.?

...
30.10 | 18:55

hej Jesper

Vi staar og mangler en lejebolig for 4 personer her i Ikast, med kort varsel. Meget gerne moebleret. MVH

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE